Анатолій Гриценко український політик і військовий діяч, колишній міністр оборони України

132 округ, Миколаїв - бій не місцевого значення!

Зранку вилітаю у цей округ - захищатимемо вибір людей, проти волі яких влада діє без жодних обмежень, нахабно і цинічно.

Зранку вилітаю у цей округ - захищатимемо вибір людей, проти волі яких влада діє без жодних обмежень, нахабно і цинічно.

Ви вже знаєте, що там, згідно «мокрих» протоколів з дільниць, переміг Аркадій Корнацький, кандидат від Об'єднаноі опозиції. Його перемогу зафіксувала ОВК і вся країна - на сайті ЦВК.

Це той самий Корнацький, хто першим (!) сере

д потужних підприємців не побоявся і відкрито (в інтерв'ю УП) заявив про тиск влади на бізнес і вказав безпосередньо на того, хто тисне - на Сім'ю.

Той самий Корнацький, бізнес якого почали прискорено знищувати, порушили купу кримінальних справ - і врешті-решт змусили кандидата в депутати покинути країну.

З вересня місяця він не вів кампанію, перебуваючи за кордоном, рятував себе і свою родину.

Віддамо належне людям на Миколаївщині - попри тиск і погрози, вони обрали Корнацького депутатом, з відривом від регіонала Травянка понад 4000 голосів!

Влада пішла ва-банк. На сайті ЦВК раптом змінюються результати голосування - на протилежні. Тепер там «перемагає» Травянко від ПР. Хоча ОВК не приймала такого рішення, а первинні протоколи на руках у кандидата свідчать протилежне - переміг Корнацький!

За даними штабу Корнацького, на користь регіонала «заднім числом» почали переоформляти голоси, віддані за двох інших кандидатів, які програли вибори...

Завтра об 11:00 у Миколаєві засідання суду, який вирішив провести перерахунок.

Є підозра, що маючи більшість у комісіях, влада вже щось хімічить з протоколами і бюлетенями.

Тисячі людей приходять на підтримку Корнацького до приміщення ОВК. Думаю, завтра прийдуть і до суду...

Маємо усі разом захищати таких людей - і тих, хто не боїться відкрито виступити проти влади, і тих, хто сміливих підтримує своїми голосами і протестними діями.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: