Анатолій Гриценко український політик і військовий діяч, колишній міністр оборони України

Яценюк втратив контроль над фракцією

Фракція втрачає опозиційне обличчя.

Фракція втрачає опозиційне обличчя. Список депутатів «Батьківщини», які 16-18 квітня голосували синхронно з владою, всупереч рішенням фракції:

1. Андрієвський.

2. Бондаренко.

3. Бриченко.

4. Зубко.

5. Лукашук.

6. Лунченко.

7. Павелко.

8. Сергієнко.

плюс «фронтовики-тушки»:

9. Немілостівий.

10. Скосар.

11. Стаднійчук.

12. Табалов-старший.

13. Табалов-молодший.

Як Ви думаєте, скільки ще треба «тушок» чи голосувань синхронно з владою, аби поставлене мною питання персональної відповідальності Яценюка сприймалося як логічне і обгрунтоване, а не як прояв політичної конкуренції?

Уточню важливі позиції:

1) Член нашої партії Канівець на сторону влади не перейшов - після виходу з фракції він голосує разом з опозицією і жодного разу не схибив, це легко перевірити.

2) Я не претендую, не хочу бути головою фракції чи його заступником - про це сказав Яценюку ще за місяць до виборів і неодноразово підтверджував на засіданнях фракції, аби зняти надумані підозри.

3) Якщо тактика «страуса» продовжуватиметься і Яценюк із цих ганебних голосувань висновків не зробить, тоді втрата довіри людей очікує не лише його, а всю ОО «Батьківщина».

4) Відповідальні депутати фракції (таких чимало) мають усвідомити загрозу втрати довіри людей, зупинити негативні тенденції, а для цього насамперед вивести фракцію зі згубного режиму «одобрямс».

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: