Анатолій Гриценко український політик і військовий діяч, колишній міністр оборони України

Питання Тимошенко. Вагання Януковича

Оприлюднено повний текст звіту місії Кокса-Квасневського від 15 жовтня

Оприлюднено повний текст звіту місії Кокса-Квасневського від 15 жовтня, в т.ч. у додатку - текст їхнього звернення до Януковича від 4 жовтня.

У листі вони просять Президента України «звільнити Юлію Тимошенко для медичного лікування на медичних та гуманітарних підставах шляхом помилування». Напевно ключове слово у цьому зверненні - саме «помилування».

Примітно, що місце лікування (закордон, Німеччина, клініка Шаріте) у зверненні Кокса-Квасневського до Януковича - не згадується. Ясна річ, що в разі помилування і звільнення Юлія Тимошенко, як вільна людина, отримає право сама обирати собі місце лікування.

Проте, про свою готовність виїхати на лікування закордон у своєму письмовому зверненні заявила сама Тимошенко. Напевно то було зроблено за наполяганням Кокса-Квасневського, а точніше і насамперед - Януковича, який побоюється, що після помилування і звільнення Юлія Володимирівна може нікуди не виїхати, а залишиться в Україні)

Будемо сподіватися, що врешті-решт «питання Тимошенко» буде вирішене остаточно, вона - зможе лікуватися закордоном, а Україна - зможе підписати Угоду з Євросоюзом...

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: