Анатолій Гриценко український політик і військовий діяч, колишній міністр оборони України

Компроміси скінчилися - лише відставка. НЕГАЙНА!

Категорично відкидаю як небезпечні для країни оті нічні домовленості Яценюка, Кличка і Тягнибока з Януковичем, сплановані на 12:00 для підписання на Банковій.

Категорично відкидаю як небезпечні для країни оті нічні домовленості Яценюка, Кличка і Тягнибока з Януковичем, сплановані на 12:00 для підписання на Банковій.

Ніяких підписів опозиції під фількиною грамотою! Навіть, якщо це підтримують Євросоюз і Росія, які модерували ті переговори.

Що вони країні пропонують?

1) Два дні на зміни Конституції.

2) Потім ще 10 днів на формування нового Уряду.

3) Збереження за Януковичем посади Президента ще на цілий рік, бо вибори планують на грудень, тож інавгурація нового Президента не раніше лютого 2015-го.

Ключова позиція, під якою опозиції можна ставити підпис - це НЕГАЙНА, а не через рік, відставка Януковича. Усі інші позиції важливі, але за нинішніх умов - вони другорядні.

На жаль, Рада Майдану так і не дослухалася до моєї багатократно озвученої (особисто і публічно) пропозиції:

1) чітко визначити директиви від Майдану на переговори;

2) як мінімум, посилити, або замінити переговорну групу, включивши до її складу представників Правого сектору, Самооборони Майдану, Автомайдану, воїнів-афганців, предстаників громадського сектору та депутатського корпусу, яким люди на Майдані довіряють.

Якби це було зроблено, то отих "компромісів" з владою, руки якої у крові тисяч людей - не було би в принципі!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: