Анатолій Гриценко український політик і військовий діяч, колишній міністр оборони України

Хлопці з дівчатами, що пройшли в парламент, оприлюдніть свої ПРАВДИВІ декларації!

Переглянув декларації про доходи новообраних депутатів, молодих і прогресивних - журналістів і громадських діячів.

Переглянув декларації про доходи новообраних депутатів, молодих і прогресивних - журналістів і громадських діячів. Які в статусі журналіста чи активіста Реанімаційного пакету реформ активно і з ризиком для життя викривали корупційні схеми урядовців Януковича, рішуче виступали за реформування влади, за її прозорість і відкритість...

Хлопці з дівчатами! Куди ж усе це поділося, як тільки но Вам особисто довелося заповнювати власні декларації про доходи і витрати?

Ви справді думаєте, що хтось повірить Вам і отим Вашим пустим деклараціям? Коли топ-журналіст, який публікується і виходить в ефірі кількох каналів, живе у Києві й активно подорожує світом - отримує, згідно Вашої декларації, лише 8-10 тисяч гривень на місяць, не маючи при тому ні власного житла, ні жодного транспортного засобу?! Чи коли прес-секретар політика-мільярдера декларує зарплату 2000 гривень на місяць, у Києві?

Не треба Вам, молодим і прогресивним, починати свій шлях у політиці з неправди. Ви ж були активними учасниками й дехто з Вас навіть ініціаторами Революції Гідності! Вам - вирішувати надскладні завдання!

Бо загроза реальна: Україна може зникнути з карти Європи як економічно неспроможна держава. Щоб цього не допустити, Вам як новій владі треба 1) негайно провести глибокі й ефективні реформи економіки і 2) викорінити корупцію, що паралізує розвиток держави і суспільства. Одне з ключових завдань, яке Вам треба вирішити - це прозорість у фінансово-бюджетній сфері. Прозорість на всіх рівнях, починаючи з чесного декларування власних доходів міністрів і депутатів!

Тож моя Вам дружня порада: перепишіть і оприлюдніть свої ПРАВДИВІ декларації! Тоді люди Вам повірять і тоді вони підтримають Ваші зусилля у боротьбі з корупцією. Лише тоді!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: