Андрій Рева Екс-міністр соціальної політики України

Бункерні галюцинації

Путін продовжує марити про велич Росії?
фото з відкритих джерел

Росія досі думає, що перемагає у війні

Завдяки ізраїльському журналісту Сергію Ауслендеру стало відомо, які пропозиції привозив президент Турецької республіки Реджеп Таїп Ердоган до Львова на перемовини із президентом України Володимиром Зеленським.

Отже:

  1. Україна визнає Крим російським, Верховна Рада в частині територіального устрою вносить відповідні зміни до Конституціі.
  2. Зі всіх військових доктрин України прибирається поняття «країна-агресор» і підписується всеохоплюючий договір з Російською Федерацією про співробітництво, який ратифікується парламентами України і Росії.
  3. «ДНР» і «ЛНР» визнаються незалежними державами і їх суверенітет визнається Організацією Об’єднаних Націй (Цей пункт пояснює присутність Генерального Секретаря ООН Антоніу Гуттереша на перемовинах у Львові).
  4. На території Херсонської і Запорізької областей під егідою ООН буде проведено плебісцит про їхню належність або до України, або до Росії.
  5. Україна набуває нейтрального позаблокового статусу і гарантії безпеки, які надаються всіма країнами-членами ООН.
  6. Повна демілітаризація України.
  7. На період всіх реформ і імплементації всіх угод на територію України буде введено міжнародний контингент ООН для охорони кордонів, атомних електростанцій, портів і аеропортів (Ось для чого останнім часом Путін шантажує світ ситуацією на Запорізькій АЕС).
  8. Позачергові вибори до Верховної Ради України.
  9. Позачергові президентські вибори.
  10. Прийняття нової Конституції України, її повна транспарентність (?), визнання російської мови другою державною, постійний нейтралітет.

Ну і пігулки від жадібності або губозакаточний інструмент в якості бонуса для бункерного неадеквата.

Прикметно, що ці «пропозиції» привіз президент Туреччини, який позиціонує себе, як продовжувач справи Ататюрка.

Саме Мустафа Камаль Ататюрк відкинув умови Севрського мирного договору, який країни Антанти нав’язали Османській імперії після її капітуляції у 1919 році.

Севрський мирний договір, якби його було ратифіковано, призвів би до розчленування Туреччини, а відтак до втрати незалежності і суверенітету цієї країни.

Саме тому Ататюрк закликав співвітчизників не визнавати цей договір, продовжувати боротьбу і захистити суверенітет і територіальну цілісність своєї країни.

І турки відгукнулись на цей заклик. Вони взялись за зброю і змусили всемогутню Антанту скасувати ганебний Севрський мирний договір.

І Туреччина, яку ми знаємо сьогодні – це країна, яка зберегла свою територіальну цілісність і незалежність.

Які висновки для нас із всієї цієї історії?

Ми повинні боротися до ПЕРЕМОГИ.

А Перемога для нас – це повне відновлення суверенітету і територіальної цілісності України в межах міжнародно визнаних кордонів.

Інакше бути не може!

То ж давайте брати приклад з турків і їхнього лідера – Мустафи Кемаля Ататюрка.

Слава Україні!

Слава її Збройним силам!

Ось так виглядала б Туреччина, якби капітулювала перед АНТАНТОЮ і прийняла умови Севрського миру у 1919 році
Ось так виглядала б Туреччина, якби капітулювала перед АНТАНТОЮ і прийняла умови Севрського миру у 1919 році
фото з соцмереж
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: