Андрій Іллєнко Народний депутат України 7, 8 скликань

Тепер своє слово має сказати київська громада

Рішення Конституційного суду про перенос виборів у Києві на 2015 рік було очікуваним, адже всім зрозуміло кому підпорядковується Конституційний суд.

Рішення Конституційного суду про перенос виборів у Києві на 2015 рік було очікуваним, адже всім зрозуміло кому підпорядковується Конституційний суд. Це рішення є політично заангажованим, юридично абсурдним та продиктованим з Адміністрації Президента Януковича.

Зрозуміло, що влада, яка боїться киян і виборів у Києві пішла на цей ганебний крок для того, щоб уникнути ганьби, коли її ставленики на чолі з Поповим тотально програють їх.

Але тепер своє слово має сказати київська громада. Бо тільки вона може змусити владу змінити свою позицію та захистити свої базові конституційні права. Тому ми закликаємо усіх небайдужих, усіх киян та усіх українців виходити 2 червня о 16:00 під Київську міську раду та показати свою позицію. Тільки так ми доведемо, що дійсно є громадянами, а не бидлом, яке може терпіти зневажливе до себе ставлення! Кияни мають право обирати собі свою, народну, київську владу!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: