Андрій Іллєнко Народний депутат України 7, 8 скликань

Троцький - один з творців системи, яка знищила 20 мільйонів українців

Гортаю роботи міжнародного терориста Троцького. Не люблю жанр хоррор, але дещо мушу читати для загальної ерудиції. На цей раз взяв перечитати «Тероризм і комунізм».

Гортаю роботи міжнародного терориста Троцького. Не люблю жанр хоррор, але дещо мушу читати для загальної ерудиції. На цей раз взяв перечитати «Тероризм і комунізм».

Цю книжку Троцький написав у 1920 році, на піку своєї могутності, коли він командував Червоною Армією, а його залізний №2 в більшовицькій владній ієрархії з усією очевидністю мав стати №1. І вже дуже скоро.

Це пізніше, завдяки своїй пихатості та самовпевненості, він програє боротьбу за владу і писатиме в еміграції памфлети про те, як погані бюрократи не дали йому побудувати світле майбутнє для всього світу. Він навіть апелюватиме до демократичної громадськості та «засуджуватиме» репресії.

Але тоді, у 1920 році, Троцький був на коні. Він був настільки самовпевненим, що готовий був з максимальною відвертістю, без жодної «діалектики», викласти своє політичне кредо.

От наприклад: «Кто отказывается принципиально от терроризма... тот должен отказаться от политического господства»; «Вопрос о форме репрессии или о ее степени, конечно, не является «принципиальным». Это вопрос целесообразности»; «Что касается нас, то никогда мы не занимались кантиански-поповской, вегетариански-квакерской болтовней о «святости человеческой жизни»; «Кто признает революционное историческое значение за самим фактом существования Советской системы, тот должен санкционировать и красный террор». Там вся книжка з подібних цитат складається.

На днях у Києві група ультра-лівих фанатиків та послідовників Троцького хотіла провести презентацію книжки-панегірика про свого ідола. Щоб було зрозуміло - йдеться не про відсторонене наукове дослідження, а про звичайну політичну пропаганду. Завдяки обуренню столичної патріотичної громадськості презентація не відбулася.

Відзначимо також, що дана презентація мала відбутися якраз напередодні 80-х роковин Голодомору 1932-33. А до геноциду української нації у ХХ столітті Троцький має більш ніж прямий стосунок - він командував окупаційною армією, яка знищила УНР та окупувала Україну, він винен у червоному терорі та репресіях проти українців початку 1920-х років, він безпосередньо причетний до першого Голодомору 1921-22. Він був одним з творців системи, яка знищила близько 20 мільйонів українців.

Сьогодні послідовники Леніна-Троцького-Сталіна маргінальні та малочисельні. Навіть щедрі гранти від транснаціонального капіталу та місцевих олігархів не допомагають їм вийти з абсолютного сектантського гетто. Але в такому стані вони в тому числі через постійну та активну протидію їх політичному зростанню з боку націоналістів та патріотів. Відсутність антиукраїнського та антидемократичного політичного терору на вулицях українських міст - це заслуга молодих патріотів, яким за це має бути вдячне наше суспільство.

Бо як тільки червоні вийдуть з гетто і отримають хоч якусь реальну владу - вони перестануть прикривати свою тоталітарну сутність апелюванням до прав людини. Вони почніть діяти так само, як робив і як вчив Троцький - «кто отказывается принципиально от терроризма... тот должен отказаться от политического господства».

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: