Андрій Іллєнко Народний депутат України 7, 8 скликань

Янукович зливає стрілочників

Це - чіткий сигнал усій системі, особливо середній ланці

Попов, Сівкович, Коряк, Федчук. Очевидно, що це стрілочники. Очевидно, що вони навіть теоретично не могли з власної ініціативи розігнати Майдан. Але їх абсолютно не жаль. Усі вони - антигерої нашого часу, хай не першої величини.

Ясно, що не Попов віддавав команду бити студентів. Але Попов міг би на наступний день подати у відставку на знак протесту. Натомість він не тільки цього не зробив, але і забезпечував юридичне підгрунтя для беркутівського насилля та закликав розчистити Майдан то для йолки, то для катка.

Так, Янукович поки що не здав фігури рівня Захарченка. Наразі він обмежився фігурами дрібніше. Але це - чіткий сигнал усій системі, особливо середній ланці. Верхівка вас здає. Якщо злили Попова, то вас зіллють навіть не помітивши. Якщо вам віддають злочинний наказ, то у вас є два шляхи. Виконати його, після чого вас здадуть і віддадуть під суд, а від народу ви отримаєте лише зневагу і ганьбу. Або не виконати, і тоді ви збережете свою гідність та не потрапите під кримінал.

Боротьба продовжується. Завтра всі на Майдан.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: