Володимир Ар`єв Народний депутат

Архімадрит Московської церкви вломився до редакції і демонстративно накашляв на журналістів

Архімандрит Нікіта

Біотероризм московських священників в чистому вигляді!

Це чому я вважаю московський патріархат далеким від справжнього християнства.

Нещодавно було відео, як черкаський архімандрит проклинав по телефону поліцейського, який зробив зауваження за «антивірусні» мобільні кропильниці з кузова пікапа, бо за ПДР людям в кузові перебувати не можна. Проклинав! Це як в‘яжеться з вченням Христа?

Тепер ще краще! Чернівецька газета «Молодий Буковинець» написала про можливий коронавірус у місцевого ієрарха Мелетія. Після чого в редакцію вломився архімандрит Нікіта, демонстративно накашляв на журналістів, а потім написав заяву в СБУ з вимогою закрити редакцію на карантин! Матеріал і копія епічної заяви, прочитайте, не пожалкуєте! Біотероризм московських священників в чистому вигляді!

У мене мову відібрало, коли я побачив цю історію. Це пряма кримінальна стаття, за умисне зараження. Але за Божими Судом за такі речі відповідь теж не забариться. Якою мірою ви міряєте, такою буде відмірено і вам.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: