Богдан Буткевич Журналіст

Віруючі Московського патріархату хочуть «підірвати» ситуацію з коронавірусом

«А влада каже, що жодної церкви вони не закриють. Ну правильно - це ж не кава ту гоу, найбільший ворог людства...»

Ми йдемо по оптимістичному сценарію - казали вони.

Ми вбиваємо весь дрібний бізнес в країні, щоб люди похилого віку не хворіли - казали вони.
Сидіть удома і досить шастати - казали вони.

А потім ти дивишся на фото, як от ці кумиротворці з УПЦ ФСБ МП кладуть з прибором на будь-який карантин. Коли до їх капищ біжать ті самі бабки, які через пару тижнів реально можуть обвалити медичну ситуацію в країні. А влада каже, що жодної церкви вони не закриють. Ну правильно - це ж не кава ту гоу, найбільший ворог людства.

Ці фотки, що ви бачите - це з усіх кінців країни. Дніпра, Чернівців, Рівного. Це те, що тупо першим кинулося в очі. Уявляєте, скільки цих *****ів ще було по країні, яким треба посвятити вербочку (!). В кожній церкві російської церкви в Україні. А скільки їх ще буде на наступних двох тижнях, коли кожного дня ці так звані віруючі будуть бігати і заражати одне одного з приводу всіх можливих й неможливих приводів. А потім вся країна буде реально сидіти в карантині або до осені, або до початку голодних бунтів.

І знаєте, от після цих кадрів я не хочу ні звуку чути про те, як, мовляв, треба сидіти на карантині. Бо влада в усіх її іпостасях й на всіх рівнях тупо боїться закрити церкви. Ну, бо ж вибори. А через московських попів так зручно агітувати. Вони тобі завжди винесуть як на блюдці результат - коли всі бабки слухняно й смиренно поставлять хрестик за кого треба.

При чому, нормальні церкви - ПЦУ, УГКЦ, мусульмани, навіть різноманітні харизмати - вже самі закрилися. Але МП, не дивлячись на те, що їх території - (Київо-Печерська Лавра, Почаївська Лавра, Дермань) вже стали величезними вогнищами розповсюдження інфекції - продовжують заражати. І не просто людей, а в першу чергу - головну цільову аудиторію для коронавірусу. Тобто, бабок.

В мене просто немає слів...

МП-церква чітко зацікавлена як частина російської військово-пропагандистської машини в тому, щоб в Україні карантин тривав якомога довше. Бо це розвалить країну. Що й треба Гундяєву та його господарям з Кремля.

ЗИ: От дуже цікаво подивитись, скільки протоколів про порушення карантину сьогодні склали аваківські орли на попів та язичників, які вважають себе обраною кастою, а по факту є інструментом агресора для знищення нашої країна.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: