Богдан Буткевич Журналіст

Сутички під Радою. Знаєте, що найбільш обурює у цьому натовпі?

Наймерзотніше те, що навіть реальні шахтарі, які там справді є - вони ж ні на що самі не здатні

Знаєте, що найбільш мерзотне у натовпі, що зараз біснується під Верховною Радою?

Навіть не те, що ним як завжди керують ахметівські прихвостні червонописький та волинець. Це якраз очевидно. Чи наявність там афганців, яким Україна чомусь має платити шалені гроші за війну, яку вела зовсім інша країна, яка має, до речі, юридичного правонаступника - рф.

Наймерзотніше те, що навіть реальні шахтарі, які там справді є - вони ж ні на що самі не здатні. Ні самоорганізуватися, ні справді розуміти, в чому їх інтерес, ні - тим більше - його захищати. Якби вони зараз штовхалися з охороною Ріната під офісом ДТЕК чи тримали б в руках хоч одне гасло про «Роттердам+» - тоді у мене б до них була хоч якась повага. Ну чи хоча б вони пішли на Банкову - мовляв, Порошенко, досить договорняків з олігархами.

А, по факту, все, що вони можуть - це за закликом тих, хто їх і грабує, вийти поштовхатися з поліцією. Й потім як мовчазні раби піти до своїх шахт. Які існують тільки через те, що на них розграбовуються гроші на дотування цих шахт.

Це - навіть не пролетаріат. Це - класичний люмпен, який через власну тупість не має шансів бути кимось іншим. Й не треба тут писати про «боротьбу за права». Це - сором й ганьба. Й вирок всій країні, яка продовжує собі п*здіти й утримувати на своїй шиї цих люмпенів. Через дурні голови яких вугільна мафія на чолі з ахметовим і ко тримають в заручниках всіх.

ЗИ: А, ну й очікую таких само «рішучих» дій Нацполіції, як і під час прайду. Чи беркутня в нас навчилася тільки бити правих, коли є потрійна перевага в кількості? А на натовп здорових мужиків - зась?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: