Тарас Чорновіл Журналіст, політичний діяч

Про Конституцію, суди та потребу вибріхувати

Ну ж бо, брехунці, де в нас воєнний чи надзвичайний стан?

За останні дні купу разів почув від так званих експертів і кількох нардепів на зразок Корчинської і деяких інших ляшок, що Конституцію заборонено змінювати під час бойових дій, збройних конфліктів тощо. Чого лише не вигадають мерзотники, коли треба вибріхуватися, щоб не сказати: «Я хочу зберегти продажні суди й суддівсько-прокурорську мафію, бо маю з цього пряму вигоду або ж мені добре заплатили».

А для тих, хто адекватні, наводжу тут відповідну статтю Конституції:

Стаття 157. Конституція України не може бути змінена, якщо зміни передбачають скасування чи обмеження прав і свобод людини і громадянина або якщо вони спрямовані на ліквідацію незалежності чи на порушення територіальної цілісності України.

Конституція України не може бути змінена в умовах воєнного або надзвичайного стану.

Ну ж бо, брехунці, де в нас воєнний чи надзвичайний стан?

Як добре, що в Порошенка вистачило розуму не піддатися на пресинг усіх тих продажних ляшок і тягнивбоків, які збурювали всю країну, вимагаючи введення воєнного стану. А то б ми й досі жили в 2014 році без жодних надій на зміни.

Джерело: ZiK

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: