Тарас Чорновіл Журналіст, політичний діяч

Якби Савченко реалізувала свій дикий намір, хто би перехопив владу

Народний депутат Надія Саченко під час промови у Верховній Раді, 22 березня 2018 року
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Я не так давно поставив риторичне питання: а хто б мав перехопити владу, якби Савченко та терористичні групи російських спецслужбістів реалізували свій дикий намір?

Хтось же мав би оголосити, що «бере на себе відповідальність за долю країни». Я тоді, посилаючись на деякі деталі, припустив, що це мала би бути Юлія Тимошенко.

Я припускав, що Тимошенко могла не знати всіх деталей, їй могли просто пояснити, що щось відбудеться в Раді, тому вона так рідко зявляється в залі. А ще, що має бути готовою до «великої місії».

І раптом операція Савченко зривається. Юля терміново мчить до Коломойського в Тель-Авів. А Ігор Валерійович, попри свій колишній образ патріота, почав відверто співпрацювати з явно російськими агентами впливу і цілком може бути задіяним до якихось елементів плану. Певно, що не до всіх.

А ще прозвучала фраза Олександра Бригинця про річ, щодо якої я чув лише деякі відголоски й не надавав їм значення. Він сказав про те, що Тимошенко контактувала із Захарченком.

Питань стає ще більше.

P. S. Знайшов посилання на цю тезу про зустріч Тимошенко з Захарченком. Це відбулося на каналі «НьюсВан», де Іван Крулько забажав виглядати великим патріотом, попри членство в «Батьківщині», і почав персональний наїзд на Савченко. А та, в силу свого психічного стану, сприйняла це як зраду й рикошетом підбила Тимошенко заявою про її зустріч із Захарченком. 

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: