До 100-річчя більшовизму: яку небезпеку несе в собі комунізм

В анексованому Криму 7 листопада відбулися заходи на честь 100-річчя Жовтневого перевороту

Кілька поколінь жінок в моїй сім’ї жили без чоловіків: їх розстрілювали, вони гинули на війні і від голодомору. Безкінечний квест на виживання.

Як людина, що собаку зжерла на політичних штуках, скажу, що комуністи мали дуже потужну програму. Всім дати усе. Всі ху*соси, а ми лучшики. Воно спрацювало, бо всі хочуть мати усе і лучшиків.

Тому не дивно, що правнуки оцих революціонерів сторічної давності розказують в радах восьми скликань про святу землю, націоналізацію для всіх, і купу доларів усім. Це працює, так люди приходять до влади. І засідають там кліщами поки не віднесуть в труні на Байкове кладовище.

Комунізм підступний тим, що на самому початку здавався тією невинною інопланетною личинкою, яку допитливі космонавти знаходили десь на Марсі, приносили на борт корабля і гралися в лабораторії. А потім оцей хробак виростав у Чужого і з апетитом поїдав усіх, вимагаючи нової порції крові та м’яса.

Минуле сторіччя добряче так пройшлося по кожному.

Кілька поколінь жінок в моїй сім’ї жили без чоловіків: їх розстрілювали, вони гинули на війні і від голодомору. Безкінечний квест на виживання.

Я в курсі, як це вивчати прадідів по фоткам, усним розповідям і здогадкам, де лежать кості того чи іншого. Це наклало відбиток на характери усіх: від бабусі до нас із сестрою — наймолодших представниць. Виживи. Зламай руку, що вдарила. Борись до перемоги.

Прихильники комунізму вихваляють заводи, дешеву ковбасу і «Іронію судьби» на НГ. Але ця підступна секта вбивала в людей головне: індивідуальність, харизму, самостійність... Не висовуйся. Не заважай. Стули пельку і не заважай господарям життям із чіткими зовнішніми ознаками люмпенсько-алкогольного походження.

Без перебільшення ввважаю, що декомунізація і заборона КПУ за останні три роки — крута річ. Жити без комуністів у ВР і їхнього верховного губошльопа Петра Симоненка — в кайф.

Викорінювати залишки оцього сторічного пі*дєца надзвичайно тяжко. Але лишаючи його — цей народ прирікає себе на бідність, ходіння по муках і регулярні танці на граблях.

Комунізм круто нагадив у 1917, коли поклав початок усіляким мутаціям серед населення. Звідси оця ностальгія і бажання умереть в России. Звідси оця масова розгубленість, відсутність самоідентифікації і повна каша в голове.

Круто підклали комуняки свиню і в 2014, коли помогли злити Крим і привести ОРДЛО та війну в райони Донбасу, де нарід найбільше вірив у комуністичних мерів і депутатів.

Висновки одні. Більшовизм повне гі*но. І місце йому на шибениці.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: