Що не так зі Світланою Лободою

Лобода в сльозах попросила припинити війну ще на початку березня
скріншот з відео

Бажання всидіти на двох стільцях ніколи не приводить до добра

Лобода – це трошки хитріша Ольга Сумська.

Обидві довгий час експлуатували свою зовнішність і зв’язки. Роксолана і екс-Віагра.

Лобода виявилась набагато убогішою за колег по шоу-бізнесу. Ну, були виступи і дуети у Наді Дорофєєвої і Макса Барскіх – стулили пельки, пишуть україномовні альбоми. Не ходять на інтерв’ю до раша-інтерв’юерів. Окей, ми пам’ятаємо минулі зашквари, але хай працюють на свою державу. Дамо один шанс. Їх обожнюють підлітки – і тому хай власним прикладом дерусифікують цю цільову аудиторію.

Лобода – приклад того, як бажання всидіти на двох стільцях робе так, що ти падаєш фейсом в грязь.

Тому спочатку було інтерв’ю у якоїсь там Гордєєвоі із заявами:

Всєм раздавала дєньгі...

Ідьот брат на брата...

Ми всє работалі в Росії...

Я била как малєнькій рєбьонок, которая просто потєрялась... (бабі 40 років, а в голові тирса).

«Руській язик нє прєнадлєжит руской власті». Да? Тільки от чому це щупальце стало причиною окупаційної інвазії в 2014, а далі почало розказувати, які рускіє города Харків, Київ, Миколаїв, Запоріжжя, Маріуполь – і як їх треба доточити до себе. І фільтраційні табори, бо ж як же так – українці, навіть ті, що до 24.02 були російськомовні – не хочуть ставати рускімі!

Інтерв’ю Гордєєвій? Що це за баба? Навіщо було давати плакальне інтерв‘ю баришні із РФ? За останній рік у нас з’явилось з десяток гламурних інтерв’юерів. Слава+, Доротюк, ЖВЛ, подружка Єфросиніна на крайняк?

Думаю, подруга не хоче втрачати росіян-підписників. І думає співати свої пісні про жєнщін сложной судьби в пошуках грошовитого чоловіка для ринку ес-ен-ге далі… На общєпонятном язикє.

Огидно, що поки Свєта імітує з себе пухнасту кошечку – її танцівник із кліпів Назар Грабар втратив дім. І зараз півроку на фронту захищає нас від окупантів. В одному з інтерв’ю він сказав, що раніше не цікавився політикою. Але все зрозумів – і на ринок ворожої держави ні ногою. Йому я вірю. Свєті ніт.

Я навіть скоріше повірю Алану Бадоєву. Який щиро покаявся за всі ці кліпи для рашистів. Щиро сказав, що робив у житті все не те. І йому соромно за це. І все. Я щиро вірю, що його справді вразила та знаменита жінка загибла з Бучі з червоним манікюром з сердечком. А тут – брехня і намагання пропетляти.

Читайте також: Лобода дала велике інтерв'ю російській журналістці: Я була артистом номер один у Росії
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: