Денис Безлюдько Журналіст, блогер

Підсумки політичного сезону. Куди поділась Тимошенко і кого лякає Притула?

Верховна Рада тимчасово спорожніла
фото з відкритих джерел

Більшість слуг народу розуміє, що до наступного зібрання Верховної Ради не потраплять

Батьківщина (Тимошенко) перебувають у творчому пошуку «наших», які в результаті переможуть. Та не відсвічують від слова зовсім.

Голос. Про них або добре, чи нічого. Навіть раптом бюст, що виріс, «кращої політикині» не допомагає.

Слуги пішли хто куди. Давид Арахамія на півставки пішов працювати головою фракції ОПЗЖ. Більшість слуг розуміє, що до наступного зібрання не потраплять. Тому зайняті самі собою. Найкращий час для лобістів. Ну чи на курси гештальт-сексологів записуватимуться.

ЄС (Порошенко) практично пішли з політактивності і як усі олігархи пушать свою допомогу армії. Ну, іноді косплеять правлячу кліку (пункти незламності vs пункти солідарності). Ну і Притулу покусує, бо боїться, що на його «патріотичну» галявину залізуть.

Сам Притула шукає підтримки у Офісу президента. Намагається продати себе як посередника із буржуями. Такий се бонус, враховуючи прямі контакти. По ходу ОПА монополізує не тільки телеефір, а й політичний простір.

Ось така історія.

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: