Денис Казанський Журналіст

З чого б Європі нас поважати, якщо ми самі себе на поважаємо?

Повернення Росії в ПАРЄ

Мене не дивує те, що Росії повернули право голосу у ПАРЄ. Рано чи пізно це мало статися. Рано чи пізно скасують й інші санкції.

Ми живемо у світі, яким правлять сила і великі гроші, тому буде і Північний потік-2 і ще багато чого. Можна ображатися на це, але образами точно нічого не змінити.

А з чого б раптом Європі нас поважати, якщо ми самі себе на поважаємо? Вас обурює те, як голосувала Австрія? А те, що у нас кум Путіна вільно фінансує партію, балотується до парламенту та скуповує медіа вас не обурює? Уявіть собі якогось бюргера, який дізнається, що Медведчук, проти якого ввели санкції у США за діяльність, направлену проти українського суверенітету(!), абсолютно вільно себе почуває в Україні та готується завести фракцію у парламент.

Перше ж логічне питання, яке у нього виникне: «чому я маю страждати, втрачати від санкцій заради якоїсь України, якщо ці люди самі не вважають за потрібне себе захищати? Вони кричать, що Путін їх окуповує, а самі легко пускають його представників до парламенту». І що ми можемо відповісти на це?

Та ми смердючого мерзотника Струка не можемо притягти до відповідальності, який створював загони «ЛНР» та разом з Болотовим проводив «референдум» по відділенню Донбасу і хизувався цим. Якийсь дрібний бандюган з Луганська увесь державний апарат на х*ю крутив, вибачте, а ви кажете - ПАРЄ...

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: