Дмитро Добрий Журналіст

Зі спаленої ФСБ Дар'ї Дугіної Кремль робитиме ікону «спецоперації»

«Будь как Даша, лупи по нім із «калаша», – булькотітимуть під наркотою чумні пропутінські репери

РПЦ канонізує Дар'ю Дугіну?

Старі кумири війни проти України і до того були якісь недолугі, усі ті Гіві, Мотороли, Захарченки, а тепер про них взагалі забули. Після 24 лютого на Московії у цій війні постали нові вороги, нові цілі, тож потрібні й нові «святі». Нові ікони.

Але ж де їх узяти?

Пам'ятаєте, як розігрувався сценарій із нібито підготовкою замаху на Соловйова. Путінські спецслужби начебто когось викрили, перші особи РФ й особисто Х...ло робили гучні заяви. Й на тому все і зупинилося. Можливо, прорахували, що на стару, огрядну мармизу пропагандона не сильно й хто поведеться. Це ж Вам не Арестович, а щось середнє між самкою бегемота та Жириновським на останній стадії старечого маразму. Й ще ця історія з віллою на озері Комо в Італії. Ну, хто такому буде співчувати?

Інша справа, якби було якесь молоденьке бліденьке личко. Що завзято таврує «фашизм» лібералів Заходу та «русофобію» бійців з «Азовсталі». Що проти «церковного розколу». Що, найголовніше, ще не обросло нічим таким в Італії. Чи як донька Пєскова в Парижі або ж діти й онуки Лаврова в Ізраїлі.

Далі – все як завжди у таких випадках. Щоправда замість «візитки Яроша» знайдуть когось із татуюваннями як у «Азову».

«Правий сектор», безумовно, з передової ніде не дівся. Просто у Москви нині інші потреби і запити. Отже, тоді буде «Азов».

Мотив? «Помста» за висловлювання на адресу полку, за поїздки до окупованих Маріуполя, Бердянська і Мелітополя.

21:35. Субота, 20 серпня 2022 року. Вибух на Можайському шосе у Підмосков'ї... На Луб'янській площі відкорковують шампанське. Але п'ють, як завжди, зі «стакАнів» у мельхіорових підстаканників. З тих самих. За вкритими товстим зеленим сукном різьбленими столами. Під портретами Дзержинського.

Личко спалено. Починається Нова Гра.

«А ребьонка за что?»... Дарма, що «ребьонку» взимку мало бути 30-ть.

«Какая красівая дєвочка... Скоти.. Гади.. Мразі фашистскіє».

Заклики Дар'ї Дугіної вбивати українців та українок згадуватимуть? Так, безумовно. З них робитимуть рекламні постери у путінських центрах заготівлі «гарматного м'яса».

Фото Дар'ї Дугіної у купальнику та без друкуватимуть й роздаватимуть зекам після підписання контракту на вбивство нас із Вами від імені ПВК «Вагнера» й особисто Пригожина.

РПЦ канонізує Дар'ю Дугіну.

Кадиров назве її ім'ям черговий батальйон своїх «добровольців», які не вміють читати-писати, не розрізняють Північ від Півдня, проте хочуть 100-200 тис. рублів на місяць.

«Будь как Даша, лупи по нім із «калаша», – булькотітимуть під наркотою чумні пропутінські репери.

З маленького, живцем спаленого ФСБ дівча робимуть якесь надзвичайне казна що.

Допоки на Заході не з'явиться новий Литвиненко-Луговий, що назве на пресконференції де небудь у Копенгагені всі паролі-явки і під запис зізнається як він особисто ще з одним підполковником прикріплював вибухівку до днища машини, що озвучить суму на яку він на все погодився. Й що назве, о, Боже, кодове ім'я, офіцерське звання й виконані завдання безпосередньо Дар'ї Дугіної.

Своїх їм у першу чергу не шкода.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: