Єгор Соболєв Народний депутат 8 скликання

Небезпека визнання неконституційним люстраційного законодавства все ще зберігається

Закон буде одним для всіх, ось побачите

Шана тим суддям Конституційного суду, які відмовляються скасовувати люстраційний закон. У різні часи ви по-різному проявляли себе на роботі і в житті, але зараз ви відстоюєте справедливість (в значенні justice) для всієї України.

Небезпека визнання неконституційним люстраційного законодавства услід за статтею про незаконне збагачення зменшилася, але зберігається. Якою ж неприємною є ситуація, коли всі громадяни України зараз змушені вибирати між президентом, який плював на закон Про очищення влади, і кандидатом, члени команди якого мріють про визнання цього закону неконституційним! (Бо самі працювали на важливих посадах в часи Януковича і зараз позбавлені права обійняти їх знову. На наступних виборів ми з Вами маємо залишити їх всіх у минулому).

А зараз роблю все, щоб закон зберігся. Так, пане нинішній голова Конституційного суду Станіславе Шевчук, я старанно виконую обіцянку здійснювати депутатській контроль за Вашою діяльністю.

Закон буде одним для всіх, ось побачите

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: