Ірина Геращенко Народна депутатка України

Вертолітний майданчик в Каневі. Що приховує влада?

З колегами по фракціі (Ростислав Павленком, Павлом Розенком) продовжуємо відслідковувати цікаву долю вертолітного майданчика у Каневі.

З колегами по фракціі (Ростислав Павленком, Павлом Розенком) продовжуємо відслідковувати цікаву долю вертолітного майданчика у Каневі.

Сьогодні отримали цікаву відповідь від держфінінспекціі. Ну, якщо, звичайно, це можна вважати відповіддю на наші прямі запитання, чи було при будівництві цього об'єкту зафіксовано перевищення влади і т.д., чи були в безтендерних процедурах корупційна складова і чи потрібен державі цей об'єкт. Як бачимо з відвертої відписки, нас вчергове поінформували, хто будував цей об'єкт (до речі, ці самі структури мріють тепер присосатися до Євробаскету), скільки народних грошей на це пішло (ще і на туристичний центр 40 млн, і на річковий вокзал, он пишуть).

їЩодо інших питань - тиша. Ми ще чекаємо відповіді на свої прямі запитання від Прокуратури і прем'єра. А наступного тижня плануємо побувати в туристичному центрі і на річковому вокзалі, принагідно дізнаємося, що там відбувається, які катери і скільки обслуговується.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: