Ірина Геращенко Народна депутатка України

Євроінтеграція: влада сіла на шпагат

Ех, влада, влада, таки ти часто на перестраховці і розтяжці: кабы чего не вышло.

Інститут світовоі політики і, зокрема, Олена Гетманчук, роблять добру справу - по "городам и весям" проводять вуличні євроуніверситети. Виконують, по суті, роботу влади, в нестандартний спосіб агітуючи і інормуючи про ЄС.

Місцева влада, яка в нас як і центральна, в основному - ПР, замість повного сприяння, за звичкою час від часу робить дрібні капості. До кишенькових комуністів наженуть з палатками, то на заздалегідь узгодженому місці терміново розвернуть конкурс дитячого малюнку і іншої творчості): благо, вчителі завжди під рукою.

Так трапилося у червні і в Запоріжжі, де в останній день ІСП відмовили в проведенні заходу, бо саме на тій площі несподівано розпочався джазовий фестиваль. Не допомогло навіть те, що на вуличні євроуніверситети приїхав посол ЄС Томбінський. Ех, влада, влада, таки ти часто на перестраховці і розтяжці: кабы чего не вышло.

Я написала відповідні листи в АП, КМ, МЗС з запитанням - як ця самодіяльність корелюється з курсом на євроінтеграцію? Всі переправили на місцеву владу, мовляв, це вони самі. І ось, нарешті, відгукнувся запорізький міський голова.

З його листа виходить, що в Запоріжжі якось погано працює інтернет):, всі листи чи то недоходили, чи то переходили): А в принципі, він тільки ЗА і чекає євроініверситети в Запоріжжі. То що, Оленка, збираєтеся? Але перед тим ще -12 вересня Миколаїв, 26 - Черкаси. Хочу доєднатися до європропагандистів): сподіваюся, все пройде добре.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: