Ірина Геращенко Народна депутатка України

Де ваші кордони? І яка є ваша країна? Бо проти України ви працюєте знатно

Вибухи на військовому складі під Вінницею

Хто знає, наскільки раніше приймалися в західних столицях потрібні Україні рішення, аби не деякі «патріоти»

Спецпредставник США з питань України Курт Волкер справедливо зазначає, що ситуація в Калинівці аж ніяк не вплине на рішення щодо летальної зброї, це рішення прийматиметься точно не за наслідками історії з вибухом військового складу.

Я знаю, скільки зусиль докладає українська влада, аби таке рішення було. Тим часом десятки українських політиків - «патріотів» упражняються в прогнозах і зловтішаються, що нам зброї не дадуть, та й не можна її давати країні, де в зриваються склади. Можете бути певні, що ці свої зловісні і підлі сентенції вони виконують не лише на партійних сторінках і в фб, а нашіптують по посольствах і західних столицях.

Це ті самі люди, які просили не давати нам безвіз, раділи розвернутій проти України інформаційній «експертній» кампанії, що начебто Україна причетна до постачання зброї і двигунів до підсанкційних країн і нашіптували, що тепер і Україна потрапить в міжнародну ізоляцію і під санкції, ці самі люди принижували українських прикордонників, в грош не ставлять український кордон, і називають українського президента «ваш президент». В мене весь час виникає питання: а хто тоді ваш президент? Де ваші кордони? І яка є ваша країна? Бо проти України ви працюєте знатно. 

Але то таке. Нам свою робити, хоч після всіх цих нашіптувань доносити інформацію Заходу буває важче. Й хто знає, наскільки раніше приймалися в західних столицях потрібні Україні рішення, аби не деякі «патріоти»...

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: