Ірина Геращенко Народна депутатка України

Спільна заява спілок журналістів України і РФ щодо звільнення Асєєва - фарисейство

Полонений журналіст Станіслав Асєєв
Фото: blacksea.tv

А чому в заяві немає прізвищ Сущенка і Сенцова?

Читаю спільну заяву спілок журналістів України і РФ з вимогою звільнити Станіслава Асєєва... Це тільки в мене відчуття, що це фарисейство вищого фсбшного ґатунку? А адресат де? Звернення до кого? Чому там немає конкретного адресата? Звільнення Асєєва залежить виключно від президента Путіна, який може сьогодні подзвонити поставленому ним ватажку бойовиків і Станіслав, як і всі інші заручники в ОРДЛО, вийдуть на волю. 

А чому в заяві немає прізвищ Сущенка і Сенцова? 

Як взагалі можна підписувати спільні заяви з тими, хто формує громадську думку в РФ, що Україна і українці - ворог? Хто бере участь в допитах наших заручників на камеру. Мене нудить від цієї публічно обраної політики «двє страни - одна прафєсія». Рада, що ніколи не була членом спілки, бо зараз мені б було за це соромно.

Р.S. А спілка б краще встановила стипендії підтримки родин журналістів - заручників, було б більше толку і конкретики, аніж підписувати папірці з пропагандистами і рупорами Кремля.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: