Ірина Геращенко Народна депутатка України

Такого голосного «Слава Україні» кулуари Страсбурга ще не чули

Фантастичний день в ПАРЄ

Виступи української делегаціі таки зламали хід дискусіі і нам вдалося завалити резолюцію, якою змінювалися регламенти Асамблеї і поверталася російська делегація.

Звичайно, не лише виступи. Український посол Дмитро Кулеба, вся українська делегація всі ці місяці працювали з дипломатами, політиками, парламентами всіх країн Ради Європи, закликаючи не торгувати принципами. Не зраджувати засад Асамблеї, не вестися на торг і шантаж РФ. Ми перемогли. Цей ганебний рапорт перенесли на січень, бо сьогодні його б провадили, але й в січні немає жодного шансу його протягти через ПАРЄ. Я виступала за те, аби вбити цей рапорт сьогодні. 

Це був найдраматичніший день в ПАРЄ. Й наша делегація довела, що ми - команда, що ми вміємо бути єдиними і захищати спільні цінності. Всіх сьогодні люблю :)

Р. S. В кулуарах на нас накинулася гидозна російська пропагандистка. Ми відбивалися гімном і «Слава Україні!». Такого голосного «Слава Україні» кулуари Страсбурга ще не чули.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: