Ірина Геращенко Народна депутатка України

Вибори Путіна не мають відбуватися на території України

Вибори в Росії

МЗС України офіційно звертався до РФ припинити провокацію й скасувати незаконні вибори в Криму

З приводу недопуску до російського посольства і консульств РФ в день голосування.

Перше: ВР України два тижні тому прийняла звернення до парламентів країн ЄС і G7, до міжнародних інституцій із закликом не визнавати вибори Путіна, бо вони фальсифікуються, зокрема в украденому Криму. Якщо ми закликаємо світ не визнавати ці вибори, й це є офіційна заява ВР, було б дивно, аби ці вибори відбувалися на території України.

Друге: МЗС України офіційно звертався до РФ припинити провокацію й скасувати незаконні вибори в Криму, й попереджав, що у випадку продовження цих провокаційних фальсифікацій виборів, українська сторона змушена також прийняти відповідні заходи.

Третє: питання безпеки. Ми не дозволимо будь кому в цей день вчинити провокації в дипломатичних установах іншої країни і потім це використовувати. Тому все правильно.

Щодо того,що РФ вдастся до симетричної відповіді й закриє українські установи в день українських виборів й не дасть українцям проголосувати, як тут дехто завиває, то нагадаю, що Росія вже не дала українцям на окупованому Криму і Донбасі обирати президента і ВР в 2014, й провести місцеві вибори. Росія буде робити все можливе для втручання в наступні вибори в Україні, аби завести проросійського президента і масовану п‘яту колону в ВР. Саме це, а не непрацюючі дільниці в Росії, будуть загрозою.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: