Микола Голомша Лідер партії "ПАТРІОТ"

Про люстрацію. Правий був Степан Бандера

Я хочу бачити люстрацію тих, хто призвів у державі до розстрілу Небесної сотні

Кілька слів про люстрацію. Думаю, зараз наглядно проявляється політиканство і непрофесіоналізм. Вважаю, що прав був Степан Бандера, який писав: «Коли будуєш на невластивих для нашого сприйняття світоглядових підвалинах, то навіть при найкращих змаганнях не збудуєш нічого тривкого, тільки примножиш руїни». Якщо брудні руки поміж світлі голови запхали кізяка у закон про люстрацію, то він і надалі буде пахнути стилем попередників. Думаю, багато хто з цієї команди «попередників» і підсовував ці зміни, щоб українці поміж собою пересварились. По принципу - розділяй і володарюй. 

Колеги, нам потрібна реальна люстрація, при тому вже й з існуючих, що встигли засунути свої руки по локті в сміття. Не потрібно випробовувати терпіння українців і бити по болючих місцях, застовуючи закон на свій розсуд, як дишло. Саме демонстрацією безглуздя, підміни понять. Використання цього закону, великою мірою, проти неугодних і склало враження, що цей закон карає професійних і непричетних. Та прикриває винних у злочинах і корупції. Тут проявляється суцільна некомпетентність і незнання елементарних принципів права з боку «основних люстраторів». 
Головне, спілкуєшся, кажуть - дійсно, закон попереписували, понавносили неадекватних змін, а хто - ніхто не знає... І як у старі часи, кажуть, що розуміють безглуздя у неординарному і вибірковому застосуванні, але зробити нічого не можуть. 

Так і живемо, як у дурдомі, вибачте, за грубість. 

Я сам хочу бачити люстрацію тих, хто призвів у державі до розстрілу Небесної сотні, розікрав мільярди. І для цього не потрібно вигадувати велосипед. Уся законодавча база присутня, тільки потрібно розбиратись і показувати результат.

Джерело: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: