Ігор Луценко Народний депутат 8 скликання

Трагедія у Княжичах. Винними зроблять стрілочників?

Трагедія у Княжичах

Резюмуючи те, що відбувалося на комітеті, де розглядали трагедію у Княжичах

1. Посадовці категорично не надавали будь-якої інформації, котра могла пролити світло на реальні події. Сторожук і Троян грали партизанів.

Тактика Авакова і компанії - максимально затягнути розгляд питання.

2. Інформація про те, що поліцейські могли кришувати грабіжників НЕ була спростована. Курс на повну секретність у подробицях інциденту непрямим чином вказує на те, що ці подробиці можуть свідчити про кричущу непрофесійність керівництва або його злочини.

3 Наслідком цієї трагедії може бути централізація керівництва поліцією на регіональному рівні - обласні начальники можуть отримати безроздільну владу над усіма підрозділами поліції, з корупціогенною концентрацією повноважень.

4. Це замість того, щоб на нормативному рівні урегулювати взаємодію між підрозділами, будуть організовувати систему «ручного» управління поліцією.

5. Судячи з усього, буде незначне покарання стрілочникам, або взагалі ніякого покарання (адже командир КОРДу, котрий гіпотетично віддав наказ на штурм, загинув) .

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: