Катерина Мола політологиня

Перш ніж Росія зникне: маємо пройти довгий шлях

Більшість аналітиків передбачають крах РФ
джерело: соцмережі

Коли Путін помре, росіяне будуть приниженою і морально деградованою біомасою

У Путіна хороша генетика, знаєте? Його батьки прожили 88 і 87 років. І в них не було всіх грошей світу і найкращих лікарів. Путін може дожити приблизно до 94. І, якщо чесно, мені здається, ми в цьому зацікавлені.

Він навряд потрапить на лаву підсудних – в Гаагу, чи ще там кудись. Я б на це не розраховувала. Думаю, як тільки ми звільнимо свої території, нас попросять припинити війну і ми не зможемо відмовитись, тому що просто ми надто залежні від західної зброї і західних грошей. Скоріше за все, не буде ніяких перемовин, угод, зустрічей на нейтральній території – будь-яка дипломатична активність в цьому напрямку для Росії означала би визнання поразки, а Росія не визнає поразок.

І це і є її головна скрєпа – не помічати військових провалів

Якщо вони всім своїм імбецильним народом більше ста років ігнорують програш у першій світовій війні, то про «СВО» вони теж забудуть дуже швидко, головне не нагадувати, нічого не підписувати, щоб і через триста років ніхто не зміг дістати документ і стукнути нового Дугіна по носу – а от же, програли! Ні, можна ж припинити війну навіть без підписання мирних угод. Це нормальна практика – війна закінчується в реальності, а на папері ні.

Війна закінчується, а Путін – ні. Путін лишається в Росії і починає монтувати навіть не залізну завісу, навіть не берлінський мур, це буде щось видатне, 100 метрової товщини мур на кордоні, зроблений з цільнолитого пластику, бо куди ще тепер подіти нафту? З сигнальними факелами зверху, бо куди ще тепер подіти газ? З частоколом, бо куди тепер подіти «звєнящіє кєдри» Росії? В те, що Путіна хтось зможе вбити, чи усунути в інший спосіб, я теж не вірю. Росіяне не здатні просто ні на що. Вони і далі будуть вести розмови на кухнях, шепотітись, вигадувати нові рівні езопової мови, ходити в тайгу за просвітленням, співати там біля ватри пісень із натяками і вже від цього почуватися виправданими.

Періодично будуть когось показово страчувати. ГУЛАГ знову розпахне свої привітні двері. Люди будуть тримати дулю в кішені, посміхаючись омонівцю на площі, поки їхні діти в школі будуть вчити віршик про «дядя стьопа – постовой». Але ніколи не піднімуть на омонівця руку – бо це ж в нього просто така робота, наказ. Він може і не хоче нікого бити, але ж мусить!

Путін буде виступати по телевізору і розповідати про те, що світ хоче поставити Росію на коліна, заразати всіх росіян вірусом гейства, щоб вони прям от всі, уявіть собі, стали геями. Що хитрі українці хочуть покрасти увесь газ, і що незабаром до Росії прибуде президент вануату на свято незалежності Росії від змови західних лібералів.

З журналістів лишаться лише Скабєєва, Красовський, Кісєльов, Симон’ян та їхня обслуга

Соловйов скоро помре від передозування кокаїном, людський організм не розрахований на такі об’єми кокса. Іноді хтось буде помирати, але не Путін. Навіть коли Патрушев помре від старості, в ФСБ зроблять заяву про те, що його вбила змова західних лібералів за допомогою високоточної біологічної зброї. Іноді з Росії буде хтось тікати. Через Казахстан або через Білорусь. Цих людей будуть спочатку довго тримати в лікарні, потім в тюрмі, потім їхні інтерв’ю на тисячу сторінок будуть отримувати пулітцеровські премії, тому що незрозуміло що ще можна зробити з цим жахом. Так триватиме приблизно 25 років.

Коли Путін помре, росіяне будуть настільки приниженою і морально деградованою біомасою, що покладуть його в мавзолей. Можливо, Леніна звідти заберуть і зариють в Єкатєрінбургє, бо в мавзолеї може бути хтось тільки один. Президентом стане 65-тирічна Катерина Тіхонова (донька Путіна), з якою росіяне будуть пов’язувати надії на реформи і оттєпєль. Вони з любов’ю зватимуть її Єкатєріна Трєтья.

Я, звісно, абсурдизую. Але в загальних рисах все буде приблизно так, і я вважаю, що це хороший варіант, тому що це наразі єдиний спосіб загнати всих цих тварєй за огорожу і не випускати кілька десятиріч, не обмежувати їх в деградації і знищенні один одного. Це довгий шлях, але самий надійний, якщо ми хочемо знищення Росії.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: