Мирослава Барчук Журналістка та телеведуча

Двійники Путіна. Навіщо українцям згодовують відверту маячню?

Про Путіна постійно запускають різноманітні міфи
скріншот з відео

Прихильників теорії про «двійників Путіна» стало більше після заяв головного розвідника України

Потрапив на очі сюжет телеканалу FRЕЕДОМ з сенсаційною назвою «А чи живий Путін?», який поширює на своїй ФБ сторінці ГУР МО. За тиждень майже 2 млн. переглядів.

В сюжеті з посиланням на «британську розвідку» обговорюється версія, що Путін мертвий, а його роль виконують двійники (насправді це заявляла не британська розвідка, а британський таблоїд з посиланням на «свої джерела у МІ-6», але who cares). Мене коробить від іншого.

В сюжеті використані синхрони начальника ГУР МО генерала-майора Кирила Буданова, який на повному серйозі розповідає, що у двійників Путіна різні вуха, «а это как отпечаток пальца. У каждого человека картинка уха она уникальна. Она не может повториться», і що «тот Путин, которого показывали.. до 2010 года… и тот человек, которого показывают сейчас – это точно разные люди… Кто сейчас исполняет роль условного Путина – это вопрос абсолютно открытый».

Слухайте, ну от ми сміємося з росіян з їх конспірами, «міровой закулісой», з версії Ярової, що українських солдатів перетворили на «жесточайших чудовищ» у біолабораторіях за гроші США. А хіба «двійники Путіна» не такий самий тупий бульварний треш?

Може я чогось не розумію, і це хитра державна ІПСО за свої гроші для широких мас? Тоді для чого залучати в це керівника української розвідки? Хіба це не підриває репутацію Буданова, і довіру до українських спецслужб загалом? Що ви відчуваєте, коли офіційні особи несуть таку дічь?

Я давно чула ці заяви Буданова, хотіла змовчати, але бачу, що розголос досить великий. Хтось має пояснення, нафіга це робити? Думку про те, що Буданов може щиро вірити у двійників і – як він каже – «колективного Путіна», не хочу навіть допускати.

Прихильників теорії про «двійників Путіна» прошу не перейматися і не приходити в коменти. Для мене віра в «двійників Путіна» це певний маркер інтелекту і здатності критично мислити.

Читайте також: Путін смертельно хворий? Розвідка розповіла про двійників диктатора
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: