Петро Олещук Політолог

Путін та бен Ладен. Хто насправді є «терористом номер один»

Володимир Путін та Осама бен Ладен
фото з відкритих джерел

Лідер Росії робить все, або його країну визнали терористичною державою

Складається таке враження, що коли США оголосили «терористом номер один» такого собі бен Ладена, то це викликало страшенну образу з боку Путіна.

Ну справді, називати когось іншого «терористом номер один» за живого Путіна – це все одно, що видати «Золотий м'яч» за живих Роналду та Мессі якомусь форварду аматорського клубу фізкультури.

Бен Ладен увійшов в історію завдяки одному теракту. Серйозному, масштабному, але одному. А його російський «колега» займається цим уже понад 20 років. Жертвами російського тероризму стали уже сотні тисяч людей, і рахунок зростає.

У гонитві за званням «терориста номер один» Путін почав брати не лише кількістю, але й різноманіттям терактів. Майже будь-які методи тероризму використовувалися ним за цей час. Підрив житлових будинків. Підрив літаків з пасажирами. Масові ракетні обстріли цивільних. Викрадення, тортури та вбивства людей. Біотероризм та використання отруйних речовин проти ворогів. Екотероризм. Знищення культурної спадщини. Кібертероризм... Все це – не якісь окремі теракти, а купа ідентичних дій. Ну а про такі «дрібниці» як ядерний тероризм і говорити немає чого.

Він – це і бен Ладен, і Асахара, і Іліч Рамірес Санчес... І ще купа відомих терористів одночасно.

Але належне визнання так і не приходить!

Цивілізований світ дуже турбується, що різні «східні лідери» потім не зможуть торгувати з цим прекрасним політичним лідером і його не менш прекрасним режимом...

Виглядає це так, що у захопленому терористами літаку усі найбільше хвилюються, аби не припинилася торгівля закусками й напоями.

Але він продовжує свою боротьбу за визнання...

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: