Микола Княжицький Народний депутат України

Путін став прикладом для всіх диктаторів світу

Президент Росії відкрив скриньку Пандори, почавши війну проти України
фото з відкритих джерел

Ми захистимо себе, якщо чітко станемо по стороні демократій у війні з тоталітарними режимами

«У своїй імперській одержимості російський президент порушив міжнародне право, здійснив захоплення земель, поставив під сумнів кордони. Російська атака – це напад на всі уроки, які світ виніс з двох світових воєн», – заявив президент Німеччини.

І Штайнмаєр от зараз правий.

Путін дав приклад усім авторитарним узурпаторам різного рівня. Керівники Китаю, Ірану, Північної Кореї почали ділити світ. Навіть Лукашенко чомусь уже там вчить Пашиняна.

Заяви Сі Цзіньпіня про те, що світ має бути біполярним, поділеним між впливами Китаю і США зовсім не означають, що він хоче послабити Путіна, як дехто пише.

Сі хоче бути лідером автократичного світу. Він фактично ним є. Економіка Росії уже давно, як муха на туші китайського слона.

Путін мріє бути лише васалом Китаю, відповідальним за певні території під його управлінням колишнього СРСР включно з Україною і деякими іншими державами, які ми називаємо країнами третього світу.

Наша позиція проста. Ми захистимо себе, якщо чітко станемо по стороні демократій у війні з тоталітарними режимами. А ріст тоталітарних режимів зупинимо, якщо будемо підтримувати поневолені народи і захищатимемо права людини!!!

Читайте також: 
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: