Євген Нищук Міністр культури України

Чим далі від подій Революції гідності, тим об‘ємніше і чіткіше очевидне її значення

З днем Гідності!

Ми рвемо кайдани звязків з імперією, яка у всі часи нам лише шкодила, прикриваючись «братерською любов‘ю»

Пройшло 5 років. Довгих. Насичених подіями, творенням політичної нації. 

Ми за ці роки зробили стільки, скільки не робилось протягом двадцяти перших років Незалежності. 
Чим далі від подій Революції Гідності, тим об‘ємніше і чіткіше очевидне її значення. Там, в епіцентрі драматичних подій, у тому полум‘ї, кожен з нас не замислювався, не аналізував, — ми діяли! Разом! Ми втратили почуття страху. Ми відчували себе в єдиному енергетичному стовпі — від героїв-пращурів до наших нащадків. Революція Гідності наче зв‘язала в єдине часи і простори. Завжди пам‘ятатиму це неймовірне відчуття нашої єдності! 

У теперішньому, народженому у вогні Майдану, суспільстві не всі кричать про «зраду»— навколо потужно розвивається індивідуальна відповідальність за майбутнє нації. Ми рвемо кайдани звязків з імперією, яка у всі часи нам лише шкодила, прикриваючись «братерською любов‘ю», ми відкриваємо все більше у власній історії, відновлюємо історичну справедливість. Ми були, є і будемо! Сильними, вільними, мужніми! 
Роботи ще чимало, але цей переможний поступ вже не зупинити! 

З днем Гідності!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: