Олексій Резніков Міністр оборони України

Головний носій бойової могутності Збройних Сил України

За свою свободу українці сплачують високу ціну
фото: ЗСУ

Сухопутні війська – найбільша компонента в армії

Тільки Ви!

Саме Ви!

Сухопутні війська Збройних Сил України. Ви – сталева і надійна основа сучасної української армії. Ви – головний носій бойової могутності Збройних Сил незалежної Української держави.

Завжди можна сказати про те, що сухопутні війська – найбільша компонента в армії, розповісти про стратегію та тактику її використання, але це більше для офіційних зустрічей.

Насправді ж, все просто – сухопутка для нас на фронті – це все. Це всі лінії оборони, це ті, хто вгризаються у землю, глину та сланець, хто пересидівши авіаналіт та артпідготовку струшують з гвинтівки землю, поправляють шолом і перші зустрічають всевипалюючим вогнем ворожу штурмову групу.

За своїм призначенням та обсягом покладених на вас завдань, ви відіграєте вирішальну роль на шляху до перемоги над російськими загарбниками.

Саме ви, після переможних боїв з окупантами, першими підіймаєте синьо-жовті стяги над звільненими українськими містами і селами.

Так було на Київщині, Сумщині, Чернігівщині, на Харківщині і в українському Херсоні. У сотнях міст і містечок нашої країни. Саме вас зі сльозами радощів на очах зустрічають Українці, які пережили жах російської окупації. І саме ви разом з побратимами з інших видів і родів військ ви піднімете наші прапори і в Луганську, і в Донецьку, і в Криму.

Патріотизм, професіоналізм, стійкість, надійність та готовність до виконання найскладніших завдань на полі бою стали вашим бойовим девізом.

За свою свободу українці сплачують високу ціну.

Я схиляю голову за героями, що віддали своє життя за мирне й вільне майбутнє України.

Вічна пам’ять і слава полеглим воїнам!

Дякую за безмежний внесок в захист рідної землі і в неминучу перемогу!

Слава Сухопутним військам ЗСУ!

За Україну! За її волю!

Читайте також: «Рідна земля дає нам сили її захищати»: привітання Залужного з Днем сухопутних військ
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: