Буча, Ізюм... Злочини росіян тривають століттями

Весь світ шокований масштабами злочинів окупантів
малюнок: Олександр Грехов

Цього разу маємо зупинити російську агресію раз і назавжди

Новітні злочини росіян на нашій землі повертають усіх до болючого, але вкрай нагального питання.

Ми повинні нарешті визнати, на офіційному рівні, що починаючи з середини 17 століття і до 1991, з виключенням на час незалежності у 1917-21 рр, ми перебували під російською окупацією.

Уся ця мерзота: політики, журналісти, блогери, науковці, експерти, артисти, які 30 років переважно російською мовою нам промивали мізки, що «не все так однозначно», «щелепа по українськи не функціонує», «були й позитиви у минулому», висміювали і зловтішатися з усього українського – повинні принести публічно свої вибачення і кров’ю на полі бою спокутувати перед нацією свою брехню. В протилежному випадку, вони мають піти під суд або бути депортовані.

В Бучі, Маріуполі, Ізюмі і сотнях інших міст і сіл України позитив від російської окупації був лише в окупантів. І міг би бути у їх нащадків, які би вселилися в порожні помешкання вбитих українців і оголосили себе корінним населенням, якби ми їх не знищили.

У тих, кого окупували, зґвалтували і вбили – причин для радості не залишилося.

Злочини росіян тривають століттями.

Цього разу ми поставимо на цьому крапку.

І кожен росіянин заплатить за все!

Читайте також: Ознаки насильницької смерті мають 99% ексгумованих тіл з Ізюма
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: