Остап Дроздов Журналіст

Мобілізація - геноцид, або Хто має воювати на Донбасі

Я підтверджую свій намір максимально підтримати ініціативу під умовною назвою "Мобілізація = Геноцид"

Я підтверджую свій намір максимально підтримати ініціативу під умовною назвою "Мобілізація = Геноцид". Тим цивільним людям, яким прийшли повістки, але які за всіма показниками НЕ ГОТОВІ до професійної війни - раджу об'єднуватися. Також їхнім родичам, матерям та дружинам. А також усім здравомислячим людям, які теж вважають, що не можна непідготованих людей кидати голіруч проти армії найманців-кілерів, за якими стоїть ядерна держава. Пропоную усім небайдужим людям для початку створити фейсбук-групу, яка згодом повинна перерости в широку громадянську кампанію.

Дуже важливо, щоб люди, які виступають проти мобілізації цивільного населення, побачили, що їх дуже багато і що вони не одні. Для прикладу: за останню добу я отримав понад 600 приватних повідомлень. Фізично я не можу цим займатися в повну міру. Тому з їх числа я прошу зголоситися того чи тих, хто візьме на себе модерування новоствореної групи та координацію всіх людей, які готові публічно виступити проти кричущої несправедливості. Інакше ваші сини\родичі\чоловіки перетворяться в гарматне м'ясо.

Заснувавши антимобілізаційний рух, ми повинні на всю країну заявити, що воювати можуть тільки добровольці і тільки професійні силовики. Крапка. Цивільне населення апіорі не може мобілізовуватися - позаяк на Донбасі триває "операція", а не війна. По-друге, допоки сини можновладців не помічені в зоні АТО - доти треба забути про мобілізацію всіх решти. По-третє, мирне населення не може воювати на Донбасі, де мєстноє насєлєніє надає пасивну підтримку "терористам". І головне: часи середньовіччя давно минули, і тепер війною повинні займатися професіонали. У нас є 500 тисяч штатних співробітників силових органів у погонах. Настав їхній час послужити країні.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: