Олександр Палій Політолог

Що дає кожному з нас Майдан?

Зроблено дуже багато. Але головні перемоги - попереду.

Дорогі кияни!

Для нас сьогодні значно легше виявити свою громадянську позицію, ніж решті, які мусять для цього їхати за сотні кілометрів.

Тому не згаймо цей шанс! Доведемо ще раз, що Київ - столиця своїми людьми, а не назвою!

Сьогодні 22 ГРУДНЯ - О 12-00 НА МАЙДАНІ МІТИНГ !

Дехто каже - що дають ці майдани? Може, краще зайнятися приватними справами? Однак, є проста, перевірена віками істина - народ живе рівно так, як здатен опиратися.

А дають вони дуже багато.

1) Нині всі у світі знають, що Україна - це Європа. Для всього світу зрозуміло, що це не Азія, не Євразія, це люди не забиті, які навіть не помітять, як їх продадуть, куплять і знову продадуть. Це громадяни, які мають абсолютно європейські інстинкти, рефлекси й почуття.

2) Влада - крива качка, її представники бояться значно більше ніж люди на Майданах.

3) Вся Україна знає. які методи будуть у влади на виборах. Коли б вирішувалася наша доля, було б багато здивованих і спантеличених, а так буде багато готових до опору всім можливим підлотам.

4) Державний апарат деморалізований. Навіть декому з "Беркуту" соромно отримувати нагороди.

5) Українці всьому світові показали те, чого у нього майже нема - що рішучість і мужність може бути дуже конструктивна, без агресії.

6) Українці Майданом буквально заявочним методом вибороли собі право на мирні збори - де завгодно і коли завгодно.

7) На Майдані сплелося безліч корисних для України людських контактів.

Влада нині намагається всіляко приховувати свої зрадницькі угоди і наміри. чим підтверджує їхню нелегітимність. В іншому випадку вона б ними хизувалася.

9) Майдан додає сміливості для опору в усіх регіонах країни. Власне, боячись поширення Майдану на всю країну, влада й прагла його придушити. А зараз це вже практично неможливо, тому що цей вірус свободи - в людях, а не в площах.

Зроблено дуже багато, і дуже багато - зусиллями столиці. Але головні перемоги - попереду.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: