Катерина Пешко Журналістка

Про карантин та планові відвідування лікарень

Планові прийоми і вигадали для того, щоб не було позапланових

Вибачте, мені дуже смішно, коли МОЗ говорить, що робота стоматологів і, взагалі, планові прийоми в лікарнях є порушенням карантину. От позапланові - то інша справа. Планові - не можна.

В церкву - будь ласка, посидьте вдома, от вам онлайн-трансляція, нупаааажалуууста. До лікаря - ні в якому разі.

Бл*ха-муха, та планові прийоми і вигадали для того, щоб не було позапланових. Щоб на зуб можна було поставити пломбу, а не видалити його потім зовсім. Щоб з нирок можна було вивести пісок пігулочками, а не робити через якийсь час операцію, бо там вже каміння, яке саме по собі не вийде. Щоб людина з аутоімунним могла отримати планове лікування, а не сісти через півроку в інвалідний візок. Щоб можна було пролікувати кісту та причину її виникнення, а не лікуватися вже після зняття карантину від онко.

«На період дії карантину заклади охорони здоров’я мають тимчасово припинити планові прийоми. Винятки становлять ургентні (невідкладні) випадки», - нагадали в МОЗ.

Дякую. Дуже дякую.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: