Сергій Лещенко Народний депутат 8 скликання

Мартиненко став сакральною жертвою

Складення повноважень Мартиненком – це продовження традиції, коли корупціонери просто ідуть з посади.

Микола Мартиненко став сакральною жертвою, яку Арсеній Яценюк приносить на алтар своїх стосунків з американським урядом після того, як не можна було вже далі вдавати, що нічого не відбувається. Сподіваюся, мої кроки минулого тижня – коли файли зі справи Мартиненка були передано західним послам, представлено на трибуні парламенту та вручено в руки Яценюку - наблизили цей момент.

Але складення повноважен Мартиненком – це продовження традиції, коли корупціонери просто ідуть з посади. Політичної відповідальості замало – має бути відкрито кримінальне провадження за швейцарським епізодом Мартиненка.

Тому відставку Мартиненка вважаю позитивним кроком на шляху до побудови європейського суспільства, але недостатнім. І відповідати Мартинко має не лише за отримані на швейцарські рахунки хабарі, але за діяння останніх двох років, коли під його управління потрапили державні активи уранової, титанової та нафтогазової галузей України.

P.S. Також сподіваюся, що боти, які почали кампанію, що швейцарська справа фальшивка, нарешті прикриють свого рота. Також мене потішила фраза, що Мартиненко “шукатиме замовників кампанії проти нього”. Останні півроку Мартиненко називав замовником Григоришина, а тепер каже, що буде шукати. Як же так? Тобто виходить, що він збрехав? Насправді, він просто використав це прізвище, щоб уникнути відповідальності. Григоришин жодним чином не причетний до справи Мартиненка. Більше того, вони є кумами. І ні Григоришин ні Порошенко не мають впливу на прокуратури Швейцарії та Чехії. Замовник справи проти Мартиненка – це Феміда. Яка в європейських країнах пишеться з великої літери.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: