Сергій Власенко Народний депутат України

Чого не вистачає Майдану

Був вчора на Майдані.

Був вчора на Майдані. Відчуття неоднозначні: з одного боку, щиро радий, що прийшло багато людей. Але з другого боку, я особисто знову не почув ПРАКТИЧНОГО ПЛАНУ ДІЙ. Заклики про необхідність нової Конституції та зміну законодавства планом не вважаю, оскільки парламентським шляхом сьогодні це зробити не можливо. Був прикро вражений черговими реляціями «про перемоги Майдану». Янукович зробив все, що хотів. Мені здається, як хотів би більше - зробив би більше.

На мій погляд, єдиними практичними результатами Майдану є реальна перемога 11 грудня і голосування за закон «про амністію невинуватих», який по-суті дозволяє амністувати і «Беркут» з Клюєвим (не торкаюсь його оцінки). Єдиним практичним наслідком віче є оголошення про створенння «надорганізації». Однак без чіткого, практичного плану дій і ця ідея, як мені здається, є приреченою.

При цьому, по-моєму, Юра Луценко, почав мислити категоріями: весна-літо. А що людям робити зараз? Розходитись чи стояти до весни-літа? Я не розчарований, я хочу почути від лідерів чіткий план дій, а не гасла та речівки. І хочу, щоб ми всі разом почали його виконувати.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: