Сергій Власенко Народний депутат України

Поступки Януковича. Рано радіти

Люди, незважаючі на певні позитивні кроки, що відбулись сьогодні, давайте реалістично оцінювати ситуацію:

Люди, незважаючі на певні позитивні кроки, що відбулись сьогодні, давайте реалістично оцінювати ситуацію:

1. Заява про відставку Азарова є лише ЗАЯВОЮ про відставку, до появи відповідного Указу. Азаров не «пішов у відставку», а лише «написав заяву про відставку». Відчуваєте різницю? Льовочкін декілька разів писав таку заяву. Нема Указу - немає відставки. До речі, жодним законом не обмежено час, скільки ця заява може розглядатись. В демократичних країнах це, як правило, регулюється традицією, а не законом.

2. Призначення БУДЬ-ЯКОГО Прем’єра за цієї конфігурації влади НІЧОГО НЕ ЗМІНИТЬ. Це буде прем’єр Януковича (прізвище НЕ важливо- Арбузов, Лукаш або, як говорять Порошенко). Створення ніякого «технократичного», «неполітичного» Уряду є НЕМОЖЛИВИМ. Уряд тотально залежить від Януковича.

3. Проголосоване «скасування» диктаторських законів - це добре. Але це «скасування» починає діяти лише ПІСЛЯ підпису Януковича та ПУБЛІКАЦІЇ.

4. Закон «Про амністію». Амністія можлива лише щодо осіб, що вчинили злочин. Я розумію, що людей треба витягати із СІЗО, але я думаю, що цим людям важливо і ЯК вийти із СІЗО. Тут можу помилятись.

5. Комісія «щодо Конституції» - просте забовтування питання. Ми бачили, як працюють ці комісії на прикладі комісії по лікуванню Юлії Тимошенко. Якщо є політична воля - приймайте. Акт ВР про відновлення конституційного ладу. Підпис Голови ВР, публікація і все.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: