Сергій Власенко Народний депутат України

Єдиний можливий компроміс з Януковичем. Яким він має бути?

Янукович ніби то "погодився" на дострокові вибори цього року. А це коли? В грудні? А до цього він буде давати команди снайперам "Беркуту"

Янукович ніби то "погодився" на дострокові вибори цього року. А це коли? В грудні? А до цього він буде давати команди снайперам "Беркуту"? А потім сфальсифікує вибори? Вважаю, що єдиним компромісом може бути його негайна відставка. При цьому він перед відставкою може запропонувати Раді зрозумілого "технічного прем'єра", який за цією конституцією стає в.о. Президента.

Але в.о Президента точно не повинен приймати участь у виборах. Завдання у цієї людини одне - забезпечити проведення чесних виборів. Хоче Янукович йти як рядовий громадянин - хай іде. Плюс забезпечити і Юлії Тимошенко право брати участь у виборах. Плюс формування ЦВК 50 на 50 - влада опозиція. Переформатування на перехідний період Вищої Ради юстиції 50 на 50. Зупинення повноважень суддів КС на перехідний період тощо.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: