Сергій Власенко Народний депутат України

Необхідно докорінно міняти тези ідеологічної війни

Зараз ключовою інформаційною проблемою України у нинішній війні є те, що Росія презентує її (війну), як громадянський конфлікт в середині України та як конфлікт лише між українцями

Зараз ключовою інформаційною проблемою України у нинішній війні є те, що Росія презентує її (війну), як громадянський конфлікт в середині України та як конфлікт лише між українцями. І під тиском пропагандистських трюків певна кількість українців та європейців і значна кількість росіян в це вірять. Необхідно докорінно міняти тези ідеологічної війни.

Необхідно вимагати від світового співтовариства публічного визнання факту агресії Росії по відношенню до України не лише в Криму (про який чомусь навіть офіційна українська влада сором'язливо мовчить), а й у східних областях України. Визнання факту, що ця агресія є загрозою не лише для України, а й для Європи та світу.

Який "Стрєлок" до біса (не до "Біса", а до біса) "український сепаратист"? Він - російський найманець. "Армія "Стрєлка" - це представники російських збройних сил, які вдерлись на територію України, яких відкрито підтримує Путін. Як тільки світове співтовариство визнає факт агресії Росії проти України, і небезпеку цієї агресії для світу, і санкції будуть запроваджені, і військова допомога буде надана Україні і т.д. І не треба вести перемовини з "ДНР" або "ЛНР", які нічого не вирішують. Все вирішує одна людина - Путін. З нім переговори вести поки що безглуздо, а без дуже жорсткої підтримки США та ЄС не можливо. Тим більше в ситуації, коли він каже: "А я тут ні до чого. Це все внутрішньо українські проблеми".

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: