Сергій Власенко Народний депутат України

Війна чи вибори?

Така собі дивна логіка: спочатку оголосити разом із реальною війною, "війну" політичну

Така собі дивна логіка: спочатку оголосити разом із реальною війною, "війну" політичну (бо вибори- це політичні протистояння в режимі "всі проти всіх". І, на жаль, по іншому не буває), а потім закликати всіх до єдності. В жодній країні світу політика так не працює. І не треба говорити, що у нас війна, і тому "унікальна ситуація". Так, ситуація дійсно унікальна, бо під час війни в жодній країні світу вибори не проводяться. І не треба в коментарях починати пропагувати темник із АП: "Ось подивіться - він боїться виборів".

Повторю в мільйонний раз: ні я особисто, ні "Батьківщина", як партія виборів не боїмося. Але політиканство і політичний абсурд треба називати політиканством і політичним абсурдом. При цьому цей парламент, дійсно, не має права на життя. Але спочатку треба принести мир на схід Украіни (доречі дехто обіцяв це зробити "за години") та забезпечити там умови для проведення чесних та прозорих виборів. А потім ОДРАЗУ проводити вибори. Тоді буде все логічно.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: