Сергій Власенко Народний депутат України

Просте запитання до Президента: а за що гинули хлопці?

У внутрішній і звовнішній політиці Україна тепер залежатиме від Путіна

Я би хотів звернутись до Президента України із запитанням: чи є на його думку Україна до сих пір незалежною державою? Це питання виникає в зв'язку із наступним:

1. Раніше я посилався на висловлювання ні якогось там бомжа і алкоголіка, а РАДНИКА ПРЕЗИДЕНТА України Луценка, який в своєму ОФІЦІЙНОМУ коментарі зазначив, що Президент України готує і внесе до ВР законопроект, яким формування бюджетів частини територій України буде опікуватись держава-агресор. Тобто, це означає, що у внутрішній політиці Україна буде залежати від Путіна, а відтак Путін буде БЕЗПОСЕРЕДНЬО ВПЛИВАТИ на нашу внутрішню політику.

2. Нижче навожу вислів міністра закордонних справ України, який зазначив, що Україна змінює свої СТРАТЕГІЧНІ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНІ рішення під прямим впливом (ТИСКОМ) Путіна. Тобто Путін впливає і на ЗОВНІШНЮ політику України.

Таким чином, згідно із вищенаведеним сьогодні Україна самостійно НЕ ФОРМУЄ а ні внутрішню політику (зокрема щодо частини своєї території), а ні свою зовнішню політику. Тому, ще раз задаю питання до пана Президента України: чи є незалежною держава, яка самостійно не формує а ні зовнішньої політики, а ні внутрішньої?????!!!!!!!

І ще одне просте запитання до Президента України: а за що гинули хлопці на Майдані та на Сході країни?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: