Сергій Власенко Народний депутат України

Сьогодні знову викинули «дохлого кота» проти Тимошенко

Тактика Януковича живе та перемагає

Тактика Януковича живе та перемагає.

Сьогодні знову викинули "дохлого кота" проти Тимошенко. Нібито таємний протокол засідання РНБО від (УВАГА!!!) 28 лютого 2014 року. В якому Тимошенко ніби-то "таємно" щось говорить. І одразу штатні коментатори влади почали поливати Тимошенко брудом. Це ж треба ТАК її боятися. Смайлик

По-перше, рівно на НАСТУПНИЙ ДЕНЬ після цього засідання РНБО, 1 березня 2014 року була опублікована ПУБЛІЧНА ОФІЦІЙНА заява Юлії Володимирівни. Як кажуть "знайдіть" хоч дві відмінності.

По-друге, абсолютно штучно вкидають питання, а що Тимошенко робила на цьому засіданні РНБО.

По першому питанню - читайте лінк і порівнюйте.

По другому питанню пояснюю: це було ЄДИНЕ засідання РНБО на яке були ОФІЦІЙНО ЗАПРОШЕНІ керівники ВСІХ ДЕМОКРАТИЧНИХ парламентських фракцій (від "Батьківщини"-Тимошенко, від "Свободи"-Тягнибок, від "УДАРу"-Кличко). Разом з ними ЮВ і була присутня на засіданні.

І ще одне, але дуже важливе. Всі ці оцінки стосувались ситуації 28 лютого 2014 року. Вже через декілька тижнів ситуація була абсолютно інша: добровольці сформували батальйони, а волонтери почали забезпечувати армію.

Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: