Андрій Шкіль Народний депутат України 4-6 скликань

Чому я не йду на ці вибори

Участь у цих виборах чесних і порядних людей не є обов'язковою

Не планував про це писати, але декілька обставин таки змусили. Надходить багато запитань, друзі просять порад і надалі дивуються моїй відсутності у спискові учасників виборчих перегонів.

Так. Я не балотуюся і не планував балотуватися у цих виборах. Ні, ніхто не пропонував. У одних не вистарчило мужності отримати публічну відмову, інші виявилися звичайними чмошниками.

Вважаю, що участь у цих виборах чесних і порядних людей не є обов'язковою. Ці вибори закріпляють врату Криму і Донбасу, торують шлях до авторитаризму і віддаляють Україну від НАТО і ЄС.

Диктатура - не лише конституційна більшость в Раді, але і підтримка майбутнього диктатора журналістами, громадськими діячами і лідерами суспільної думки. Ці всі процеси в Україні вже відбулися - вибори надовго закріплять їх і трансформують у автократію.

Власне через це я поза виборами.

Зі мною радяться за кого голосувати. Відверто? Нема за кого. У кожному списку є порядні люди і негідники. Підтримка порядних приведе до влади негідників.

Кого б не хотілося бачити у ВР із тих хто має шанси туди проникнути? Турчінова, Льовочкіна, Пукшина, Хорошковського... Перелік буде надто довгим.

Хто буде в Раді залежатиме від українського суспільства і після виборів нарікати вже не буде на кого...

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: