Андрій Шкіль Народний депутат України 4-6 скликань

Воїн честі поліг за Батьківщину. Як Франція прощалася з поліцейським, якого вбили терористи

Прощання з Арно Бельтраном

Він мав честь захищати Батьківщину. І захистив із честю

Полковник Арно Бельтран.

Арно двічі урочисто перетнув Париж. Першого разу у 2001-у коли очолював колону жандармів. Він був прапороносцем. Цим його нагородили за віддану службу.

Удруге він перетнув столицю із почестями і славою якими він себе вкрив сам у 2018-у. Він перетинав Париж під оплески захоплених містян. Дорогою до Будинку Інвалідів, де у подвір’ї крипти де покоїться Наполєон Арно Бельтрама номінували Командором Почесного Легіону і присвоїли звання полковника. Посмертно. Назавжди увівши Арно до колективної пам‘яті французів.

Підполковник Бельтрам, без жодних вагань обміняв себе на заручника і з увімкненим телефоном увійшов до захопленооо терористом супермаркету. Сигналом до атаки мали стати постріли. Постріли у нього. Арно - це знав і саме тому пішов. Аби люди не постраждали. Він мав честь захищати Батьківщину. І захистив із честю.

На прапорі з яким він зосереджено крокував Єлисейськими Полями на параді La Fête Nationale, 14 липня, було вигаптувано: «Честь і Батьківщина». Це було його гаслом. Із ним він жив, із ним він загинув. Воїн честі поліг за Батьківщину.

У першому перетинанні він пишався собою, у другому Франція пишалася ним. У обох випадках було...є...і буде за що...

Будь таким як Арно...

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: