Андрій Шкіль Народний депутат України 4-6 скликань

Декомунізація - ще одна провалена реформа?

Дискуся навколо процесу декомунізації України була очікуваною.

Дискуся навколо процесу декомунізації України була очікуваною. Нею будуть прикривати безрадність і недолугість чиновників, і стійку прив'язаність до імперських символів значної частини населення Сходу і Півдня України. На чиновників спирається влада, а на інфікованих імперсько-комуністичним вірусом влада спирається з надією на підтримку своїх висуванців на місцевих виборах.

Звичайно можна стверджувати, що пам'ятник Щорсу має неабияку художню вартість. Коли так, демонтуйте й поставте його в музеї разом з Артемом, хай там тішать око виборців опоблоку.

Гітлер вважав себе художником і архітектором, він разом із Шпеером вибудували значну кількість будинків. Хоч один з них збережено? Отож

Тому по нацистах лишилися тільки табори смерті.

А по большевиках які зморили голодом і закатували у таборах міліони українців в Україні їм стоять пам'ятники їхніми іменами названі вулиці, а влада турбується їхніми художніми вартостями.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: