Сергій Іванов Телеведучий, публіцист, громадський діяч, письменник, блогер

Фінальний акорд в економічній війні проти РФ

Росія ризикує в найближчий час стати країною-ізгоєм
фото з відкритих джерел

Навіть найбільші прихильники Путіна бояться визнання Росії, як спонсора тероризму

Я так розумію, питання визнання Росії державою-спонсором тероризму концептуально вже вирішене США, а підготовка документального закріплення цього статусу, який назавжди відкине агресора в добу рахівниць та господарського мила, вже триває.

Впевнений, сьогоднішня істерика Лаврова була існпірована, крім постачань нових «хаймарсів», ще й цим. Повернутися у 85-й рік бояться навіть найзатятіші російські імперіалісти, незалежно від посади і розміру статків.

Наша держава грає в цьому процесі одну з головних ролей. Відповідні міжнародні документи готує ОП, доказову базу – правоохоронні органи, матеріали на персональні санкції – НАЗК. Очільник ОП Єрмак в інтерв'ю НВ озвучив порядок цифр по санкціях – йдеться про декілька тисяч російських бізнесменів. Тобто йдеться взагалі про весь більш-менш помітний російський бізнес, і це цілком логічно, адже саме він формує фінансову базу для військової агресії.

Визнання Росії державою-спонсором тероризму – це фінальний акорд в економічній війні проти неї. Після цього ніхто в світі не матиме з нею фінансових відносин, оскільки це автоматично означатиме набуття статусу спільника в терористичній діяльності з усіма прикрими наслідками.

Співпрацюєш з російським банком – попрощайся з банком, продав автівку російській фірмі – тюрма, продав чип – тюрма надовго, продав зброю – тюрма назавжди.

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: